zondag , 14 juli 2024

Disney en Aviodrome zijn ready for take-off met Disney Planes 2

Lelystad, 14 april 2014 – Disney en Aviodrome zijn ready for take-off met Disney Planes 2. De samenwerking tussen de partijen is nu officieel gestart. Vanaf 24 juli draait de nieuwe film ‘Disney Planes 2: Redden & Blussen’ in de bioscoop. En waar kun je beter in de stemming komen voor deze film dan bij Luchtvaart Themapark Aviodrome, waar bezoekers worden omringd door vliegtuigen? Vanaf eind mei kunnen kinderen ‘Disney Planes 2: Redden & Blussen’ beleven bij Aviodrome. Vanaf 14 april start de samenwerking al met een speciale actie.

planes-2-2Vanaf eind mei beleven bezoekers ‘Disney Planes 2: Redden & Blussen’ bij Aviodrome. Kinderen behalen hun vliegbrevet door mee te doen aan de speciale speurtocht en ze bekijken de film Disney Planes 1 in het filmtheater. Bij Aviodrome komen bezoekers niet alleen alles te weten over de ruim 100 vliegtuigen in het museum en op het buitenterrein, maar leren ze ook over de vlieghelden uit de film.

Albert Kraai, Vestigingsmanager Aviodrome: “Wij zijn blij met de samenwerking met Disney, omdat het goed aansluit op onze visie om het park nóg aantrekkelijker te maken voor gezinnen met kinderen.”

De samenwerking start vanaf 14 april met een speciale actie. Bij aankoop van drie e-tickets voor de actieprijs van € 40,- krijgen bezoekers een DVD van ‘Disney Planes 1’ cadeau. Het pakket (ter waarde van € 63,-) kan besteld worden via www.aviodrome.nl.