zaterdag , 13 juli 2024
Indoor Skydive Roosendaal

Trainen bij Indoor Skydive voor recordpoging

Roosendaal, 22 augustus 2014 – Op dinsdag 26 augustus om 19.30 staat er een training gepland bij Indoor Skydive Roosendaal ten behoeve van het verbreken van het Nederlands Record vrije-val formatie. Deze training moet uiteindelijk bijdragen aan het verbreken van dit record dat zal plaatsvinden in het weekend van 20 t/m 23 september bij Paracentrum Teuge.

Indoor Skydive Roosendaal
Een dergelijke recordpoging vergt nogal wat training om dit tot een succes te brengen. Indoor Skydive Roosendaal heeft aangeboden om mee te werken aan een indoor training in de windtunnel. Hier zal worden gewerkt aan het vliegen in de juiste houding welke uiteindelijk bij de recordpoging nodig is.

Het huidige Nederlands Record vrije-val formatie staat al sinds 1999 op 72 personen. Al vele jaren zijn er plannen om dit record aan te scherpen, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. Het doel van deze recordpoging is om met minimaal 97 springers een figuur te maken in de vorm van een molen.

Link:
http://www.indoorskydive.com