woensdag , 25 november 2020
Vliegen in Nederland 01-2015

Eerste nummer Vliegen in Nederland magazine

Lelystad, 14 juli 2015 – Op vrijdag 10 juli is het eerste nummer van Vliegen in Nederland magazine verschenen. Een groot aantal mensen heeft met veel toewijding aan de totstandkoming van dit nieuwe luchtvaartmagazine meegewerkt.

Vliegen in Nederland richt zich met name – maar niet uitsluitend – op de Nederlandse kleine luchtvaart, luchtsporten en iedereen die daarbij betrokken is. Het is verder de bedoeling om de ‘vliegerij’ objectief en in al haar verschillende facetten, in het mooie Vliegen in Nederland magazine, te presenteren.

Alle abonnees hebben inmiddels een exemplaar van het magazine ontvangen. Mede dankzij hun vertrouwen zijn wij in staat dit ‘glossy’ magazine te maken. Wij zijn hen hiervoor dan ook zeer dankbaar.

De komende periode zal het Vliegen in Nederland magazine bij een zo groot mogelijk publiek ook persoonlijk onder de aandacht worden gebracht. De kans is dus groot dat u ons binnenkort ergens op een (hopelijk) zonnig vliegveld aantreft.

The Pilot Shop
The Pilot Shop

Het Vliegen in Nederland magazine is te verkrijgen door een abonnement af te sluiten via de webshop. Losse nummers zijn te koop bij de volgende geselecteerde verkooppunten:

 

 

Vliegen in Nederland magazine
Peter Bakker bij Vliegschool Hilversum