woensdag , 29 mei 2024

Netherlands Air Cadets opgericht

Woerden, 16 november 2015 – Op 6 november jl. is de stichting ‘Netherlands Air Cadets’ opgericht. Netherlands Air Cadets stelt zich ten doel het vergroten van de belangstelling van jongeren voor de civiele en militaire luchtvaart.

Dit wil zij onder meer bereiken door het organiseren van meerdaagse opleidingsprogramma’s in het teken van de luchtvaart. Ook deelname aan één of meerdere luchtsporten behoort daar bij. Op deze wijze willen Onze Luchtmacht en de KNVvL belangstelling wekken voor de luchtvaart en daar de basis te leggen voor een mogelijke beroepskeuze in de civiele- en militaire luchtvaart.

Ronald Schnitker zal daar als voorzitter van Netherlands Air Cadets richting aan gaan geven. Binnenkort zal de stichting haar activiteitenplan bekendmaken.

Link:
www.facebook.com/aircadetsnetherlands