vrijdag , 12 april 2024
Vliegveld Oostwold

Tweede Oostwold Airport Pancake Fly-in

Oostwold, 8 januari 2016 – Vliegveld Oostwold organiseert op zaterdag 23 April de tweede Oostwold Airport Pancake Fly-in. Het is de traditie om het vliegseizoen te beginnen met pannenkoeken op Oostwold. Iedereen is van harte welkom om Pannenkoeken te komen eten. Heb je geen vliegtuig ben je ook welkom.

Kom met je vliegtuig of helicopter naar Oostwold, het vliegveld is open vanaf 09.00 tot einde dag. De pannenkoeken worden door het Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse uit Midwolda gebakken , de beste die er zijn, en tussen 12.00 en 14.00 uur op het café terras van het vliegveld geserveerd. Er zijn pannenkoeken naturel, met appel of spek. Ze worden opgediend op het terras op het vliegveld aan lange eettafels. De pannenkoeken kosten € 5,00.

Pannenkoeken, koffie en andere versnaperingen zijn deze dag de basis voor ongedwongen gesprekken. Behalve piloten (en hun passagiers) zijn inwoners van Oostwold, de vrijwilligers van het tweejaarlijkse vliegfeest en anderen die zich betrokken voelen van harte welkom.

Vliegend binnenkomen
Er wordt gerekend op veel binnenkomend en uitgaand verkeer, houdt rekening met de vliegprocedures van ons vliegveld. Kijk op de site voor de procedures en landingstarieven.

Pannenkoeken
Om een inschatting te kunnen maken hoeveel pannenkoeken we moeten laten bakken, verzoeken we jullie om je vliegtuig(registratie), naam van de vlieger en aantal passagiers aan ons door te geven via: ria.swarts@oostwold-airport.nl. Dit kan tot 3 dagen van te voren. Bellen mag ook 0597-551490.

Prijzen:
Pannenkoeken plus landingsgeld voor vliegtuigen die vallen in de geluidsklasse 3-8, en dat zijn de meeste.
2 persoons vliegtuigen en MLA’s € 16,00
4 persoons vliegtuigen tot 1500 kg MTOW (bijv. Cessna 172, Piper Archer) € 22,50
Valt je vliegtuig hier niet onder neem dan contact met ons op.

Kom je alleen pannenkoeken eten dan kost een pannenkoek Tos ziens op Oostwold Airport (EHOW)

Link:
– www.oostwold-airport.nl

oostwold-02