zaterdag , 18 mei 2024
KLM Health Services

Vernieuwde website KLM Health Services

Schiphol, 26 mei 2016 – De vernieuwde website van KLM Health Services is nu volledig beschikbaar in het Nederlands én in het Engels. KLM Health Services geeft hiermee gehoor aan de toenemende vraag naar Engelse informatievoorziening voor haar internationale klantenbestand.

KLM Health Services, specialist op het gebied van reizen, werken en gezondheid, is hiermee een van de weinige aanbieders die haar dienstenpakket volledig tweetalig aanbiedt.

Directeur Brinio Veldhuijzen van Zanten; ‘Al jarenlang bieden wij wereldwijd medische zorg aan particuliere reizigers en (internationale) bedrijven. Vanaf nu kunnen ook bijvoorbeeld expats op onze site bekijken of een reisvaccinatie voor een bepaalde bestemming nodig is en meteen een afspraak maken bij een van onze vier vestigingen. Daarnaast is ons uitgebreide dienstenpakket voor multinationals ook inzichtelijker’.

Over KLM Health Services
KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en is actief in de markt op het gebied van werken, reizen en gezondheid. KLM Health Services biedt een totaalpakket aan preventie: voor, tijdens en na de reis. Voor zowel particuliere reizigers als bedrijven. Denk aan reizigersadvies, vaccinaties, medische keuringen en opleidingen.

Dochterbedrijf Airport Medical Services verzorgt medische hulp bij noodsituaties en biedt eerstelijnsgezondheidszorg op Schiphol. Zij beschikt over een gekwalificeerde apotheek waar medicatie direct kan worden afgehaald. Airport Medical Services speelt ook een adviserende rol bij pandemieën en infectieziektes. Voor meer informatie: klmhealthservices.com.