dinsdag , 16 april 2024
Toestel Emirates brandt uit na landing in Dubai

Passagiersvliegtuig Emirates in brand na harde landing

Dubai, 3 augustus 2016 –  Een passagiersvliegtuig van Emirates met 282 passagiers en 18 bemanningsleden aan boord is op het vliegveld van Dubai in brand gevlogen nadat het een harde landing had gemaakt. Alle inzittenden konden het toestel woensdag veilig verlaten.

Het vliegtuig brandde voor een deel uit. Er is voorlopig geen vliegverkeer mogelijk van en naar het vliegveld in Dubai.

https://youtu.be/llFb6SrCIk4

De redactie van Vliegen in Nederland kiest ervoor om bij (vlieg)ongevallen en incidenten alleen over de feiten te berichten. Zij onthoudt zich van speculaties omtrent de omstandigheden en/of mogelijke toedracht. Voor verdere informatie verwijst zij naar het/de rapport(en) van de betrokken autoriteit(en). Deze zal/zullen eventueel op een later tijdstip door Vliegen in Nederland worden gepubliceerd.