dinsdag , 16 april 2024

Financiering pilotenopleiding stopt per 1 september 2016

Nijverdal, 1 september 2016 – De financiering voor pilotenopleidingen stopt per 1 september 2016, toch zijn er alternatieven. Aspirant piloten kunnen gefinancierd een opleiding tot verkeersvlieger volgen bij het Aircrew Training Center (ATC).

ATC heeft een samenwerking met Pilot Training Network – Lufthansa Flight Training en een jarenlange samenwerking met partner luchtvaartmaatschappijen zodat een ATC leerling vliegervaring op een ATR of B737 kan opdoen. De gehele ATC vliegopleiding is gericht op een toekomstige baan bij een luchtvaartmaatschappij. Omdat ATC piloten voldoen aan de Lufthansa standaards kunnen zij ook geplaatst worden bij een luchtvaartmaatschappij binnen het Lufthansa netwerk. Lufthansa Flight Training is de grootste Airline opleider van Europa.

Voor de kosten van de ATC vliegopleiding is een financiering zonder borgstelling mogelijk. De volgende klas start op 14 november 2016. Het Aircrew Training Center biedt een EASA integrated vliegopleiding met doorstroommogelijkheden naar een luchtvaartmaatschappij.

Andere mogelijkheden, lees: piloten recruitment ais airlines

Link:
www.aircrewcenter.nl