zaterdag , 13 juli 2024

Wanneer jij de crew bent. GA Workshop van KNVvL, AOPA, NiN

Lelystad, 31 oktober 2016 – Jaarlijks organiseert de KNVvL in samenwerking met AOPA en het Nederlands Instituut voor Navigatie een symposium, de Workshop General Aviation. Dit keer is het hoofdthema Single Pilot Cockpit Resource Management en zal gehouden worden op 12 november 2016.

De keynote wordt verzorgd door Ronald van Gent van Selfly, een organisatie die piloten voorziet van een extra set ‘elektronische ogen’ om de situational awareness te verhogen. Daarnaast spreekt Maurice Peters van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over voorvallen uit de Single Pilot Operation-praktijk. Pieter Kooistra van het Noordelijk Ballonvaartcentrum vertelt over Single pilot CRM in de ballonvaart.

Verder spreken Frank Moorman (captain B777 Air France/KLM en KNVvL Paramotorvliegen), Matthijs van Essen (RPAS Training Centre), Freek Mohrmann (NLR), Erik Cornelisse (Air Combat Europe) en Kees Koomen (zeezeiler, loods en instructeur BRM). Kortom, het belooft een interessante sessie te worden waar u als piloot een hoop van opsteekt!

Kosten
De kosten bedragen 35 euro voor leden van het NIN, AOPA en de KNVvL. Niet-leden betalen 45 euro.

Lokatie:
DeVoort Hangaar, Emoeweg 19-21, 8218 PC Lelystad Airport

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier

Links:
www.knvvl.nl
www.aopa.nl
www.navnin.nl

GA workshop