donderdag , 30 mei 2024
KLM gaat nieuw cabine- en cockpitpersoneel werven

KLM gaat nieuw cabine- en cockpitpersoneel werven

Amstelveen, 7 december 2016. In het eerste halfjaar van 2017 zal KLM 400 cabin attendants (waarvan 100 voor KLM Cityhopper) en 100 vliegers aannemen. KLM heeft de afgelopen jaren veel bereikt op het gebied van kostenbesparing. Tegelijkertijd is het netwerk uitgebreid met nieuwe bestemmingen en zijn oudere vliegtuigen vervangen door nieuwe. KLM boekt hiermee goede resultaten en gaat door op de ingeslagen weg. En dat uit zich nu dus ook in de groei van zowel de cabine- als de cockpitbemanning.

Voor het werven van het cabinepersoneel wordt een wervingscampagne gestart. De vliegers zullen direct benaderd worden uit de groep afgestudeerden aan de KLM Flight Academy.

Nieuwsgierig geworden naar de functie van cabin attendant? Klik hier.