donderdag , 13 juni 2024

Opnieuw staking Ryanair Eindhoven

Ryanair medewerkers zijn vandaag opnieuw in staking gegaan op Eindhoven Airport. Op vrijdag 28 september legde een deel van hen het werk ook neer. Het is nog niet bekend of er vluchten geannuleerd of vertraagd zijn als gevolg van de staking. Alle bevestigde informatie wordt onmiddellijk gedeeld op de website van Eindhoven Airport en wordt zo nodig direct geactualiseerd.

Om de reizigers goed op de hoogte te houden, is een opvallende gele balk op de homepage van de website geplaatst; de meest actuele informatie staat op de aankomst- en vertrektijden pagina’s. Ook het klantencontactcentrum wordt volledig en snel geïnformeerd.

Ryanair heeft voor vandaag in totaal 22 vluchten van en naar Eindhoven Airport gepland staan die worden uitgevoerd door de op Eindhoven Airport gestationeerde bemanning. Het betreft vluchten van en naar Tenerife, Thessaloniki, Barcelona, Stansted, Faro, Dublin, Agadir, Brindisi, Rome, Lissabon en Ibiza met naar schatting in totaal circa 3850 reizigers. Inmiddels is bekend dat de eerste vlucht van de dag, de vlucht naar Tenerife, normaal zal vertrekken. Gedurende de dag volgen wij de ontwikkelingen op de voet. De eventueel gewijzigde aankomst- en vertrektijden en eventuele annuleringen worden onmiddellijk op de website gepubliceerd.