vrijdag , 19 april 2024

Ervaar exclusieve Emirates producten thuis

Neem een stukje van Emirates’ iconische First Class ervaring mee naar huis deze maand. Shop bij de Emirates Official Store voor een aantal van de meest exclusieve items die normaal alleen voor First Class passagiers toegankelijk zijn. Exclusieve Bowers & Wilkins PX koptelefoons, hydraterende slaapkleding en warme, zachte dekens maken onderdeel uit van het aanbod – ultiem luxe reisproducten zijn binnen handbereik.

Bowers & Willkins PX koptelefoons

De Bowers & Willkins PX koptelefoons zijn ontwikkeld om in elke omgeving optimaal gebruik van te kunnen maken. Met een batterijduur van 22 uur en drie ruisonderdrukkende instellingen kan je op deze koptelefoon rekenen; op kantoor, onderweg of tijdens je vlucht. Hij is beschikbaar in twee kleuren en komt in een exclusieve Emirates reiscase. Een perfecte item om mee te nemen op je volgende reis. De exclusieve koptelefoons kosten € 425 per stuk.

Hydraterende slaapkleding (First Class pyjama’s)

Ontspan in ’s werelds eerste hydraterende pyjama die ooit is ontwikkeld voor een luchtvaartmaatschappij en dommel weg alsof je op 12.000 meter hoogte zit. Ontworpen om huiduitdroging te voorkomen, word je elke ochtend uitgerust en opgefrist wakker. Belangrijke onderdelen van de stof zijn natuurlijke ingrediënten, Shea Butter en Argan Olie, die vrijkomen met elke beweging, en je huid hydrateren en beschermen. De gepatenteerde Micracapsule Technology houdt de natuurlijke kwaliteiten vast, waardoor de pyjama wasbaar is en je hem telkens opnieuw kan gebruiken.

De pyjama heeft een mannen- en vrouwenvariant, is beschikbaar in vier maten en komt in een reistas. De donkergrijze mannenpyjama heeft een broek met wijde pijpen en een geribbelde kraag en de vrouwenpyjama heeft een lichtgrijze broek met smalle pijpen en een donkere kraag. De First Class pyjama’s kosten € 50 per stuk.

First Class deken

De winter en feestdagen komen dichterbij, dus de perfecte tijd om een warm deken erbij te pakken om de koude winteravonden door te brengen met familie en vrienden. Deze crèmekleurige, zachte deken heeft gaten voor de armen en zakken om je handen en voeten warm te houden. Daarnaast kan het ook worden omgetoverd tot een reiskussen om ultiem comfort en een neksteuntje te bieden. De First Class dekens kosten € 55 per stuk.

Link:
www.emirates.store