zaterdag , 25 mei 2024

WOW Air low cost airline of the year

WOW air is uitgeroepen tot Low Cost Airline Of The YearDit is bekendgemaakt tijdens de CAPA World Aviation Outlook Summit 2018 in Berlijn. WOW air wordt geroemd vanwege haar concept van de one-stop-service tussen Europa en Noord-Amerika.

De Low Cost Airline of the Year Award is gecreëerd voor de low-cost of hybride luchtvaartmaatschappij die op strategisch gebied het meest uitblinkt, zich heeft gevestigd als leider, het meest innovatief is en een voorbeeld is voor anderen. WOW air heeft de award in ontvangst mogen nemen vanwege het pionieren met het concept van low-cost one-stop-services tussen Europa en Noord-Amerika via de hub in Reykjavik. Sinds maart 2015 betreed WOW air de trans-Atlantische markt en kan zich nu al bestempelen als de op een na grootste low-cost carrier met een marktaandeel van 1,7%.

De CAPA Aviation Awards for Excellence zijn bedoeld om luchtvaartmaatschappijen en luchthavens te onderscheiden die niet alleen succesvol zijn, maar ook leiderschap laten zien in een steeds veranderende industrie.