vrijdag , 24 mei 2024

Vier de feestdagen met Emirates

Emirates tilt in december de kerstvreugde naar een hoger level. Voor het derde jaar op rij introduceert de luchtvaartmaatschappij speciale kerstmenu’s en een vernieuwd aanbod aan nostalgische films, beschikbaar op geselecteerde vluchten. Zowel in de lucht als op de grond worden er voor de benodigde extra’s gezorgd om alle passagiers die met Emirates reizen in de feeststemming te brengen.

Speciale kerstmenu’s
Passagiers in Economy Class kunnen kiezen voor een overheerlijk stukje kalkoenrollade met aardappelpuree, een kipsaucijs, groene erwten, babywortels en cranberrysaus, bereid door Emirates prijswinnende chefs. Als dessert serveert de luchtvaartmaatschappij een melkchocolademousse met cranberrycompote en een chocolaatje in de vorm van een rendier.

In First en Business Class wordt er genoten van met abrikozen gevulde geroosterde kalkoenfilet, aardappeltjes met romige spruitjes, kalkoenbacon en cranberrysaus. Het dessert bestaat uit een chocoladekersttaart met meringue toefjes, chocosterretjes en een peperkoek mannetje of mint- chocoladetoetje met fondant en vanillesaus. Daarnaast wordt er in de iconische onboard lounge een heuse limited edition Santa’s Spice Amarula Cocktail geserveerd. In de Emirates lounges op Dubai International Airport zijn er gelijkwaardige kerstmenu’s verkrijgbaar tussen 15 en 31 december.

Als toevoeging op het heerlijke eten, is er de optie voor passagiers om te kiezen uit een ruime drankenselectie. Maak de maaltijd compleet met een van de uitstekende wijnen en champagnes of kies uit het uitgebreide aanbod aan whisky’s, cognacs, gins, wodka’s, likeuren en meer.

Last minute kerstcadeaus
De beste kerstcadeaus kunnen nog op de valreep gekocht worden in de Emirates Official Store. De nieuwe, door kerst geïnspireerde, producten in de festive airline collectie zijn onder andere kerstpyjama’s, Emirates kerstkaarten, kersttruien en mokken. Al deze producten zijn zowel verkrijgbaar in de winkel als online op www.emirates.store.

Emirates besteedt graag extra aandacht aan bijzondere gelegenheden om, zowel in het vliegtuig als op de grond, de klantervaring nog beter te maken. Naast kerst, viert de luchtvaartmaatschappij ook Divali, het Suikerfeest, het Chinees nieuwjaar en Oktoberfest met een speciaal aanbod.