woensdag , 29 mei 2024

KLM veiligste vliegtuigmaatschappij

Luchtvaart-data-informatiebedrijf Flight Stats kende KLM in 2018 de tweede plaats, na Qatar Airways, toe als het gaat om punctualiteit. Dat maakt KLM in Europa de meest punctuele luchtvaartmaatschappij.

Flight Stats vergelijkt jaarlijks internationale luchtvaartmaatschappijen op punctualiteit, vluchtschema’s en vliegtijden.

Bij AirlineRatings.com, dat jaarlijks de veiligheid van vliegtuigmaatschappijen onderzoekt, scoorde KLM maximaal op de zeven criteria, zoals het voldoen aan internationale certificeringen en het vasthouden aan interne veiligheidsprotocollen.

KLM behoort hiermee tot een van de veiligste vliegtuigmaatschappijen ter wereld.

Pieter Elbers, president directeur KLM
Dit is een prachtige erkenning voor al onze inspanningen op het gebied van veiligheid en punctualiteit. Met volle energie gaan we in 2019 verder om onze klanten een prettige en veilige reiservaring te blijven geven.