zaterdag , 18 mei 2024

Vlieg meer en verdien meer met Emirates Skywards

Emirates Skywards, het bekroonde loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, biedt vanaf vandaag nieuwe en bestaande Skywards members de kans om hun Miles te verhogen tijdens een nieuwe tijdelijke promotie. Het aanbod is geldig voor Economy- en Business Class-tickets geboekt op Emirates en flydubai vluchten tussen 20 en 31 maart voor reizen tussen 10 april en 27 juni en tussen 6 september en 30 november 2019.

Bonus Skywards Miles
Tijdens de promotie verdienen members 100% bonus Skywards Miles bovenop hun reguliere Miles voor hun eerste vlucht tijdens de in aanmerking komende reisperiode. Wie tijdens de aanbiedingsperiode meer dan eens vliegt met Emirates of flydubai, verdient een Skywards Miles bonus van 200% voor hun tweede vlucht en 300% bonus Skywards Miles voor hun derde vlucht.

De Skywards Miles verdiend tijdens de aanbieding kunnen worden ingewisseld voor vluchten en upgrades bij Emirates of flydubai. Als voorbeeld, een Skywards member die tijdens de aanbiedingsperiode met Economy Flex Plus vliegt op drie retourvluchten van Dubai naar Londen Heathrow, heeft met dit aanbod voldoende Miles verzameld om in te wisselen tegen een Economy Class retourticket tussen Dubai en Londen.

Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, kunnen members zich online registreren en Saver-, Flex- of Flex Plus-tarieven op Emirates-vluchten en Value, Flex of Business Only-tarieven op flydubai-vluchten kiezen.

Meer informatie over deze aanbieding is beschikbaar op de Emirates Skywards website. Emirates Skywards members kunnen ook nieuws en speciale aanbiedingen van Skywards volgen via de Emirates app.

Details aanbieding
Geldig voor: bestaande en nieuwe Emirates Skywards members
Boekingsperiode: 20 maart – 31 maart 2019
Reisperiode: 10 april – 27 juni 2019 en 6 september – 30 november 2019
Eerste vlucht: basis Skywards Miles + bonus 100% Skywards Miles
Tweede vlucht: basis Skywards Miles + bonus 200% Skywards Miles
Derde vlucht: basis Skywards Miles + bonus 300% Skywards Miles

Doneer aan een goed doel en krijg de kans om een Miles Miljonair te worden
Members van het Emirates Skywards loyaliteitsprogramma kunnen ook 5 euro doneren aan het goede doel en zo kans maken op het winnen van 500.00 of een miljoen Skywards Miles. De ‘Thanks a Million’-campagne bestaat 18 jaar en de opbrengst van het initiatief wordt gedoneerd aan de Emirates Airline Foundation, een non-profitorganisatie met als doel de kwaliteit van het leven van kinderen te verbeteren, ongeacht geografische, politieke of religieuze grenzen, zodat hun menselijke waardigheid behouden blijft en versterkt wordt. De winnaars van de loting worden aangekondigd tijdens het Dubai World Cup evenement op 30 maart 2019 op de Meydan paardenrenbaan. Zelf een donatie maken aan de Emirates Airline Foundation?

Over Emirates Skywards
Emirates Skywards, het bekroonde loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, biedt vier niveaus – Blue, Silver, Gold en Platinum – waarbij elk lidmaatschapsniveau exclusieve privileges biedt. Emirates Skywards members verdienen Skywards Miles wanneer zij vliegen met Emirates, flydubai of partnerluchtvaartmaatschappijen, of wanneer zij de aangewezen hotels, autoverhuurbedrijven, of retailpartners van het programma gebruiken. Skywards Miles kunnen worden ingewisseld voor een uitgebreid scala aan beloningen, waaronder tickets voor Emirates of flydubai vluchten, hotelaccommodatie, excursies en exclusieve winkels. Voor meer informatie over Emirates Skywards ga naar: www.emirates.com/skywards of https://skywards.flydubai.com/en/login