vrijdag , 24 mei 2024

KLM’s Geslaagde Actie 2019

Na twee succesvolle edities van KLM’s Geslaagde Actie, trekt KLM dit jaar opnieuw het land door om geslaagde eindexamenkandidaten te verrassen met vliegtickets.

Het is de droom van elke scholier die eindexamen doet: je diploma in ontvangst nemen en je vleugels uitslaan, op weg naar de vrijheid. Met KLM’s Geslaagde Actie wordt deze droom op 14 juni werkelijkheid voor twaalf scholieren die dit jaar eindexamen doen. Elke provincie in Nederland kent één gelukkige winnaar die samen met een reisgenoot naar zijn of haar KLM-droombestemming mag vliegen.

Om kans te maken op twee KLM-droomtickets moeten eindexamenkandidaten aan drie voorwaarden voldoen: zij moeten zich voor de actie aanmelden, voor hun eindexamen geslaagd zijn en vóór 14 juni hun schooltas aan de vlaggenstok hangen.

Eindexamenkandidaten kunnen zich vanaf 23 mei voor de actie aanmelden door op klm.nl/geslaagd alvast virtueel hun vlag uit te hangen. De inschrijving sluit op 9 juni. Als de scholier op 12 of 13 juni te horen heeft gekregen dat hij of zij geslaagd is, wordt het tijd om de schooltas aan de vlaggenstok te hangen.

In de vroege ochtend van 14 juni trekt er een KLM-team door Nederland om twaalf scholieren die geslaagd zijn én hun vlag hebben uitgehangen te verrassen met twee droomtickets voor een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

De actie wordt aangekondigd via social media en toegelicht op klm.nl/geslaagd. Daar staan ook de actievoorwaarden.