zaterdag , 25 mei 2024

LEVEL verwelkomt miljoenste passagier

LEVEL verwelkomt vandaag de miljoenste passagier van alle short-haul vluchten binnen het netwerk. In april dit jaar, opende de jonge luchtvaartmaatschappij haar tweede Europese basis op Amsterdam Airport Schiphol. LEVEL verwelkomt de miljoenste passagier Eddy de Ridder uit Rotterdam aan boord van de vlucht van Amsterdam naar Wenen. De LEVEL Airbus werd feestelijk omgedoopt en zal voortaan de naam dragen van de miljoenste passagier. LEVEL viert deze speciale gelegenheid met een ticket sale naar verschillende bestemmingen binnen Europa in de periode van 17 september tot en met 19 september.

LEVEL viert vandaag – precies 14 maanden geleden na de opening van haar eerste short-haul basis in Wenen-, het vervoer van de miljoenste passagier van alle LEVEL short-haul vluchten binnen het netwerk. Eddy de Ridder (48 jaar) uit Rotterdam is de gelukkige passagier en vliegt vandaag van Amsterdam naar Wenen. Vlak voor vertrek werd vanochtend de Airbus dan ook officieel omgedoopt tot Eddy op Amsterdam Airport Schiphol. “Ik ben onderweg op zakenreis voor mijn bedrijf TrueLime, dat zich specialiseert in digitale oplossingen. Ik was blij verrast te horen van de LEVEL crew dat ik vandaag de miljoenste passagier ben en voel mij zeer vereert dat de Airbus dan ook mijn naam draagt!”, vertelt Eddy de Ridder enthousiast.

Frank Glander, Managing Director, LEVEL, Anisec Luftfahrt GmbH: “We zijn trots om onze miljoenste passagier te verwelkomen en onze tweede Airbus naar hem te vernoemen. Dat de miljoenste passagier van Amsterdam naar Wenen vliegt, onze twee Europese short-haul hubs, maakt het extra speciaal. Deze mijlpaal is een mooie bekroning voor het LEVEL team en het resultaat van positieve ontwikkelingen in beide markten”.

Om deze nieuwe mijlpaal te vieren introduceert LEVEL vandaag kortingen op tickets voor diegenen die in de wintermaanden er even tussenuit willen. Tussen 17 en 19 september zijn de tickets van Amsterdam naar Londen, Lissabon, Fuerteventura, Barcelona en Milaan verkrijgbaar via www.flylevel.com met een prijs vanaf 27 euro (enkele vlucht) voor de reisperiode van 2 november 2019 tot en met 28 februari 2020.

LEVEL vliegt naar 22 bestemmingen binnen Europa vanaf Wenen en Amsterdam voor betaalbare prijzen.