zaterdag , 25 mei 2024
ais jetstream

AIS Airlines nu ook naar Berlijn

Vanaf 4 november gaat AIS Airlines wederom een nieuwe route vliegen, Münster/ Osnabrück – Berlijn. Hiermee springt AIS in op de vraag naar de bestemming Berlijn sinds Air Berlin is weg gevallen.

“Berlijn is een van de steden met de grootste vraag in deze regio, die een lange tijd niet werd bediend, dus we zijn bijzonder verheugd deze bestemming weer in het vliegplan te kunnen opnemen”, zegt prof. Dr. Med. Rainer Schwarz, directeur van de Flüghafen Münster/Osnabrück.

Arend van der Meer, CEO AIS Airlines:
“Münster/Osnabrück is een belangrijke locatie voor ons, waar we met deze stap drie vliegtuigen zullen hebben gestationeerd”.

AIS Airlines werd opgericht in 2009 en heeft een vloot van negen BAe Jetstream 32- turboprops, gevestigd in Lelystad, Nederland. Het bedrijf exploiteert al bijna zes jaar met succes de lijnverbinding tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart, sinds 2 september gaat de tweedaagse verbinding met Kopenhagen van start, Berlijn is een goede aanvulling op het vluchtaanbod van Münster/Osnabrück.

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er 2 keer per dag vanuit FMO naar TXL en retour gevlogen. We vliegen van maandag tot vrijdag om 07:00 uur en 17:45 uur vanaf FMO, de terugkeer vanuit Berlin-Tegel is om 17:15 uur en 22:20 uur, de vluchttijd is 1 uur en 15 minuten. Dit geeft zakenreizigers de mogelijkheid om een hele werkdag in Berlijn door te brengen en ’s avonds weer thuis te zijn.

De vluchten zijn per 2 september beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines.

Nicole Scheffer, Chief Commercial Officer van AIS Airlines:
‘’We zijn heel blij met de uitbreiding van het routenetwerk met deze verbinding naar Kopenhagen”.