vrijdag , 24 mei 2024

De 1e F-35 landt donderdag 31 oktober op Vliegbasis Leeuwarden

Aankomst F-35 op Vliegbasis Leeuwarden. Het toestel komt vanaf de assemblagefabriek in Italië en wordt in de middag verwacht. Bij aankomst voert de F-35 een fly by samen met zijn voorgangers: een F-16, een Hawker Hunter en een Spitfire.

Livestream
Wilt u dit bijzondere moment meemaken? Dan kunt u alles volgen via livestream.

Verkeersmaatregelen
Er wordt extra drukte verwacht rondom de vliegbasis. Ook zijn er verkeersmaatregelen van kracht tussen Leeuwarden en Stiens, tussen Leeuwarden en Marssum en rond de vliegbasis. De N357 tussen de Tjessingawei en de rotonde bij Jelsum is op 31 oktober van 13.00 tot 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van lijndiensten. Fietsers hebben gewoon doorgang.

De N-357 tussen de Tjessingawei en de rotonde bij Jelsum is op 31 oktober van 13.00 tot 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van lijndiensten. Fietsers hebben gewoon doorgang.

  • Parkeren alleen aan de oostzijd
  • Parallelweg in te rijden vanaf de zuidkant
  • Aan beide kanten van de doorgaande weg N357 geldt een stopverbod.
F-35 Loo