zaterdag , 25 mei 2024

AIS Airlines nu ook met vluchten naar Berlijn

Vandaag is de eerste vlucht van de nieuwe route van AIS Airlines op tijd vertrokken vanaf Münster/ Osnabrück naar Berlijn. Hiermee springt AIS in op de vraag naar de bestemming Berlijn sinds Air Berlin is weg gevallen.

“Berlijn is een van de steden met de grootste vraag in deze regio, die een lange tijd niet werd bediend, dus we zijn bijzonder verheugd deze bestemming weer in het vliegplan te kunnen opnemen”, zegt prof. Dr. Med. Rainer Schwarz, directeur van de Flüghafen Münster/Osnabrück.

“Münster/Osnabrück is een belangrijke locatie voor ons, waar we met deze stap drie vliegtuigen zullen hebben gestationeerd”, zegt Arend van der Meer, CEO AIS Airlines.

AIS Airlines werd opgericht in 2009 en heeft een vloot van negen BAe Jetstream 32- turboprops, gevestigd in Lelystad, Nederland. Het bedrijf exploiteert al bijna zes jaar met succes de lijnverbinding tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart, sinds 2 september is ook de de tweedaagse verbinding met Kopenhagen van start gegaan die op dit moment zeer goed loopt. Berlijn is een goede aanvulling op het vluchtaanbod van Münster/ Osnabrück.

Elke maandag tot en met vrijdag wordt er 2 keer per dag vanuit FMO naar TXL en retour gevlogen. De vluchttijd is 1 uur en 15 minuten. Dit geeft zakenreizigers de mogelijkheid om een hele werkdag in Berlijn door te brengen en ’s avonds weer thuis te zijn.

Boekbaar
De vluchten zijn beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines. ‘’We zijn heel blij met de uitbreiding van het routenetwerk met deze verbinding naar Berlijn”, zegt Nicole Scheffer, Chief Commercial Officer van AIS Airlines.

Fotografie: AIS

Nederlandse Luchtvaartmaatschappij investeert in toekomstige verkeersvliegers