zaterdag , 25 mei 2024

KLM tot en met 2022 partner en naamgever van het KLM Open

KLM Nederland verlengt het contract als partner en naamgever van het KLM Dutch Open tot en met 2022. Dat maakte Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, bekend tijdens een persconferentie op Bernardus Golf in het Brabantse Cromvoirt, de locatie voor de volgende drie edities van het KLM Open.

Het eerste Dutch Open werd gespeeld in 1912. In 1981 kreeg het toernooi voor het eerst een naamgever: KLM Dutch Open. KLM was titelsponsor tot en met 1990. In 2004 heeft de luchtvaartmaatschappij de draad weer opgepakt. Sindsdien is zij onafgebroken als titelsponsor verbonden aan het grootste internationale golftoernooi op Nederlandse bodem. De jubileumeditie van 2019 werd bezocht door meer dan 50.000 toeschouwers, die vier dagen lang konden genieten van topgolf. Het bleef tot het laatste moment spannend – pas met de laatste put en met één slag verschil stelde Sergio Garcia de overwinning van het honderdste toernooi zeker.

Over het 2020 KLM Open

Het KLM Open wordt in 2020 gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. De 101ste editie van het KLM Open vindt plaats van 17 tot en met 20 september 2020. Het KLM Open is een van de oudste toernooien van de European Tour en wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports en wordt ondersteund door titelsponsor KLM en partner ING Private Banking.