vrijdag , 24 mei 2024

AeroGuard bestelt 90 Piper vliegtuigen

Piper Aircraft heeft aangekondigd dat AeroGuard Flight Training Center een bestelling heeft geplaatst voor negentig (90) nieuwe Archer TX vliegtuigen. Deze aanzienlijke toevoeging zal de vloot van AeroGuard bijna verdubbelen, waarmee het totaal op meer dan 200 vliegtuigen komt. Deze stap markeert een belangrijke uitbreiding voor AeroGuard, die met zijn vier campuslocaties – drie in de VS en één in Saoedi-Arabië – meer dan 2.000 student-piloten opleidt.

Expansie van trainingscapaciteiten

Met de nieuwe vliegtuigen kan AeroGuard honderden nieuwe luchtvaartcadetten verwelkomen in hun pilotenopleidingsprogramma’s. De uitbreiding is een duidelijke indicatie van AeroGuard’s inzet om hun luchtvaartpartners en student-piloten te voorzien van hoogwaardige trainingsmiddelen. Deze partners omvatten gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en universiteiten in het Midden-Oosten, India en de rest van Azië.

Over de Piper Archer TX

De Piper Archer TX staat bekend om zijn betrouwbaarheid, stabiliteit en gebruiksgemak voor zowel studenten als instructeurs. Het vliegtuig is uitgerust met geavanceerde technologie, zoals een Garmin G1000 NXi glazen cockpit en een G5 standby-display, die een perfecte balans vormen tussen lage werkbelasting en hoge technologie. De speciaal ontworpen vliegschoolinterieur van de Archer TX, gemaakt om de uitdagingen van vliegtraining te weerstaan, is standaard in elk vliegtuig, en de optie voor fabrieksgeïnstalleerde airconditioning verhoogt de aantrekkelijkheid als trainingsvliegtuig.