zondag , 14 juli 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GA season opener Breda Airport

maart 23 @ 08:00 - 17:00

Breda Airshow

Het nieuwe vliegseizoen nadert snel, wat voor velen betekent dat we binnenkort weer het luchtruim kiezen. In dit kader organiseren de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) en de Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) de “GA Season Opener”.

Dit evenement belooft een boeiende dag te worden vol met interessante lezingen en presentaties die relevant zijn voor de algemene luchtvaart. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer het vliegerschap binnen de algemene luchtvaart, navigatie boven liergebieden, de samenwerking met Defensie, toekomstige brandstoffen zoals 100LL, en andere belangrijke thema’s. Binnenkort wordt meer informatie vrijgegeven, inclusief een inschrijflink. Belangstellenden worden aangemoedigd de datum alvast in hun agenda te zetten en de communicatiekanalen van de organisatoren in de gaten te houden voor de laatste updates.

Het evenement vindt plaats op 23 maart 2024 bij Breda International Airport, ook bekend als Seppe. Het is een gezamenlijk initiatief van de KNVvL en AOPA, in samenwerking met Breda International Airport, de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

AOPA
E-mail
secretary@aopa.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Breda International Airport NV
Pastoor van Breugelstraat 93
Bosschenhoofd, 4744 RC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0165 312 470
Bekijk de site van Locatie