donderdag , 18 april 2019
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Luchtvaartbeurs 2019 Rotterdam

april 20 @ 10:00 - 17:00

Op zaterdag 20 april 2019 wordt er weer een luchtvaartbeurs georganiseerd op Rotterdam The Hague Airport. Deze beurs vindt zijn oorsprong in het najaar van 1996 toen  de eerste beurs werd georganiseerd onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Nog steeds is deze beurs dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het  Worldhotel Wings, op Rotterdam The Hague Airport. Dit hotel is gelegen naast de terminal, adres: Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam. In het hotel zullen, in de zaal “Dreamliner” op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 april 2019 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
https://www.luchtvaartbeurs-dsc.nl

Locatie

Worldhotel Wings
Rotterdam Airportplein 55
Rotterdam, 3045 AP Nederland
+ Google Maps