zaterdag , 15 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag 2019 Vliegveld Middenmeer 

1 juni 2019 @ 10:00 - 17:00

Deze dag voorziet groot en klein van heel veel luchtvaartinspiratie. Het programma omvat onder meer de aanwezigheid van vele vliegtuigen en haar eigenaren die iedereen graag te woord staan om vragen te beantwoorden. Leuke luchtvaart gerelateerde bedrijven zullen met stands geïnteresseerden uitgebreid voorzien van hun aanbod. Diverse activiteiten zullen worden ondernomen waarbij vliegen, vliegtuigen èn het halen van je vliegbrevet de hoofdrol spelen.

Vanaf het terras kunt u alles op uw gemak aan u voorbij zien komen onder het genot van een hapje en een drankje. En als u dat wilt kunt u de vliegtuigen ook van dichtbij bekijken natuurlijk! Voor de kleintjes hebben wij deze dag een prachtig springkussen beschikbaar dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Overweegt u per vliegtuig (MLA only….) te komen? U betaalt deze dag geen landingsgeld er staat gratis appeltaart en koffie klaar voor u en uw eventuele passagier!

LET OP: het veld is PPR! Dus voorafgaand aan uw bezoek wel eerst even contact opnemen met onze havenmeester. Houd er rekening mee dat het veld vanwege demonstraties tijdens de open dag twee of drie keer kort gesloten zal zijn. De havenmeester informeert u graag verder.

Gegevens

Datum:
1 juni 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Tags:
Website:
http://www.vliegveldmiddenmeer.nl

Locatie

Vliegveld Middenmeer
Flevoweg 1
Middenmeer, 1775 SB Nederland
+ Google Maps