Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pancake Fly-in Oostwold Airport

31 mei 2014 @ 12:00 - 17:00

Eerste pannenkoeken fly-in op Oostwold-Airport

Het groenste vliegveld van Groningen organiseert op 31 mei een eerste Pancake Fly-in in Nederland. Kom met je vliegtuig naar vliegveld Oostwold (EHOW) en kom pannenkoeken eten.  Pannenkoeken, koffie en andere versnaperingen zijn deze dag de basis voor ongedwongen gesprekken. Behalve piloten (en hun passagiers) zijn inwoners van Oostwold, de vrijwilligers van het tweejaarlijkse vliegfeest en anderen die zich betrokken voelen van harte welkom.

Vliegeniers uit heel Nederland worden uitgenodigd om kennis te maken met het groenste vliegveld van Groningen en de prachtige landelijke omgeving. Deze dag staat naast het eten van heerlijke pannenkoeken ook in het teken van Blauwestad, een woongebied ten zuiden van het vliegveld.

De huizen hier zijn relatief populair bij vliegers, vanwege de nabijheid van het vliegveld en het vriendelijke karakter. Hans Siedsma is zo’n bewoner die jaren geleden Wassenaar verruilde voor Blauwestad: “Ik heb geen lange reistijden meer naar het vliegveld en ik kan vertrekken en komen wanneer ik wil.”

Voor meer informatie en opgave zie www.Oostwold-Airport.nl

Gegevens

Datum:
31 mei 2014
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Tags:

Organisator

Locatie