donderdag , 13 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop voor de General Aviation – ‘Ontwikkelingen aan de horizon’

9 november 2018 @ 10:00 - 17:00

Op vrijdag 9 november 2018 wordt de jaarlijkse workshop voor de General Aviation gehouden in het auditorium van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) op Schiphol Oost. Het thema voor dit jaar is: ontwikkelingen aan de horizon.

De workshop wordt georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Navigatie (NIN), Aircraft Owners and Pilots Association Netherlands (AOPA-NL) en de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL).

De volgende onderwerpen zullen worden gepresenteerd: Automatic Dependent Surveillance – Broadcast (ADS-B) Doel, regelgeving, gebruik en human factors, techniek en wijzigingen ten opzichte van de huidige praktijk Performance Based Navigation (PBN) Optimaal gebruik van de uitrusting van het vliegtuig en de aanstaande uitfasering van conventionele bakens Stand van zaken met betrekking tot: – Satellietnavigatie met het Europese systeem Galileo – Initiële en Recurrent Training voor nieuwe navigatie-apparatuur – Airspace violations – Drones in gecontroleerd luchtruim.

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://eu.123formbuilder.com/form-22272/Workshop-Voor-De-GA-2018

Locatie

Luchtverkeersleiding Nederland
Stationsplein Zuid-West 1001
Schiphol, 1117 CV

Organisator

KNVvL – AOPA – NIN
Website:
https://www.knvvl.nl/nieuws/workshop-ga