Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zeeuwse Vliegdagen 2018

10 augustus 2018 @ 10:00 - 11 augustus 2018 @ 18:00

Het Vliegveld Midden Zeeland is op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus 2018 de locatie voor het Zeeuwse enthousiasme voor vliegen en alles wat daarmee samenhangt. Het vliegveld heeft zich gedurende de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele organisatie, die voor zowel de particuliere kleine luchtvaart als voor logistieke ondernemingen een betrouwbare en veilige haven biedt met juist die faciliteiten waaraan behoefte bestaat. Vliegveld Midden Zeeland heeft zich daarmee een gewaardeerde plaats in de Zeeuwse economie verworven.

Het programma van de vliegdagen zal vooral de particuliere kleine luchtvaart tot onderwerp hebben. Daarnaast zullen stands met relevante artikelen en producten met Zeeuwse achtergrond bemand worden. Ook de inwendige mens zal niet worden vergeten.

We verwachten veel bezoekende vliegtuigen (zowel motor- als zweefvliegtuigen) en demonstraties en rondvluchten zullen de aandacht van het publiek opeisen. Zeeuwse producten, een Speelplein voor de kinderen met een heuse vliegtuigdraaimolen, een Foodplaza en muziek zorgen voor afwisseling.

Eén van de hoogtepunten zal ongetwijfeld worden gevormd door de speciale aandacht die zal worden besteed aan DRONES.  Het groeiende belang van het professionele gebruik zal worden belicht. Ook de veilige toepassing van drones als hobby maar ook in wedstrijdverband zal aan de orde komen. Proefvliegen zal tot de mogelijkheden behoren.

Wij hopen op beide dagen samen minstens 7.000 bezoekers te ontvangen De entree is bescheiden en bedraagt € 4,= per persoon en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 2,=. Een gezin betaalt maximaal € 15,=.

Gegevens

Begin:
10 augustus 2018 @ 10:00
Einde:
11 augustus 2018 @ 18:00
Website:
http://www.vliegveldzeeland.nl

Locatie

Vliegveld Midden-Zeeland
Calandweg 30
Arnemuiden, 4341 RA Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.vliegveldzeeland.nl