vrijdag , 21 juni 2024
Texel Fly-In EHTX

Texel Fly-In 2013

Op 6, 7 en 8 September 2013 is voor de 5e maal de Texel Fly-In gehouden die, ondanks het weer, een 145 tal bezoekende vliegtuigen trok. Z’n 400 bezoekers hebben kunnen genieten van vliegtuigen, de voorstellingen van Flying Circus, sponsorpresentaties en niet te vergeten de oergezellige avond in de grote tent.

Het event is georganiseerd door de 3 leidende organisaties in de Nederlandse General Aviation: NVAV (Nederlandse Vereniging van Amateur Vliegtuigbouwers), KNVvL (De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart) en AOPA Nederland (Aircraft Owners and Pilots Association).

Ed de Bruijn, directeur van Texel International Airport, over de Fly-In: “We zijn zeer verheugd dat de grootste Fly-In van Nederland gehouden wordt op onze luchthaven. De samenwerking tussen de verschillende organisaties van de luchtvaart maakt het bijzonder, een geweldig evenement. Iedereen is betrokken. Of u nu een piloot of een luchtvaartliefhebber bent, dit evenement moet je niet missen!”

De volgende Texel Fly-In zal gehouden worden op 5, 6 en 7 September 2014, voor alle luchtvaart enthousiasten !

Link:
– www.texelflyin.nl
https://www.facebook.com/pages/Texel-Fly-In

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *