woensdag , 29 mei 2024

Vlieg mee van Antwerpen naar Lelystad

Vlieg mee van Antwerpen naar Lelystad. Vertrokken is van parkeerplaats 23 op het General Aviation platform van vliegveld Antwerpen. Via taxibaan B1 en B2 om vervolgens te vertrekken via de SID (standard instrument departure) “Putty 3C”. Volg de vlucht en de beslissing om af te wijken van de geplande route. De vlught is deels IFR (instrument flight rules) uitgevoerd. Bij het naderen van vliegveld Lelystad veranderen de flight rules van IFR naar VFR (visual flight rules) om vervolgens het circuit van Lelystad boven “bravo” aan te vliegen. Baan 23 op Lelystad is in gebruik met een linkerhand circuit.

De totale vlucht bedraagt 1 uur en 15 minuten. Gevlogen wordt in een Piper PA-28-161 Warrior III met een kruissnelheid van 100 kts (185 km/u).  Het radioverkeer tussen het vliegtuig (G-WARH) en de verkeersleiding verloopt via: Antwerpen -ground, -tower, -departure, Amsterdam Area Control, Dutch Mil en Lelystad Radio. Duur van deze video: 19 minuten en 4 seconden.

(http://youtu.be/bvbxQQp97wU)