dinsdag , 28 mei 2024
Texel Airport

Peter Hartman nieuwe voorzitter

Peter Hartman nieuwe voorzitter. Op 18 december 2013 is in de Raad van Commissarissen het voorzitterschap van Texel Airport NV overgedragen door de heer Martin Schröder (oprichter en oud directeur van Martinair) aan de heer Peter Hartman (oud President Commissaris van de KLM en vice voorzitter van de Air France KLM Groep).

Martin Schröder was sinds 2008 aan Texel Airport verbonden en vertegenwoordigde in de Raad van Commissarissen de Gemeente Texel.

Na afloop van de vergadering nam directeur Ed de Bruijn afscheid en bedankte de heer Schröder voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid. Op de foto de Raad van Commissarissen met op de achterste rij de gaande en de komende voorzitter.

texelraadVlnr: Anne Cor Groeneveld, Bob Haitsma, Martin Schröder, Iwan Groothuis, Peter Hartman, Ed de Bruijn, Piet Moree, Kees den Ouden.

Foto: Texel International Airport.