zaterdag , 13 juli 2024
AERO 2014

Aero Expo Friedrichshafen met meer dan 600 exposanten

De Aero Expo Friedrichshafen heeft opnieuw het programma uitgebreid en men verwacht meer dan 600 exposanten. De Aero word gehouden van 9 april t/m 14 april. Moderne motorvliegtuigen, helikopters, en zakenvliegtuigen van de algemene luchtvaart zijn de focus. 

Er is ook de voortzetting van de bewezen special tentoonstellingen op het gebied van ‘Engine’, ‘Avionics Avenue’ en de ‘e-vlucht-expo’. Het gevarieerde programma van de AERO conferenties en de AEROCareer zullen ook deel uitmaken van deze 22e editie.

Trike Aviation organiseert een busreisje naar de Aero Expo 2014. Zei gaan met 50 piloten uit het hele land naar de beurs. Aan boord kunt u de hele reis van gedachten wisselen met anderen, vliegscholen, vliegclubs en privé piloten aan boord van een luxe touringcar. Zelfs de chauffeur is piloot en wordt gesteund door een stewardess die u voorziet van drankjes. Het is dé mogelijkheid om te netwerken in de GA-wereld. Opstap plaatsen zijn in Apeldoorn en Budel. Voor meer informatie: bel met Hermanjan Ursem. Telefoon: 055-3563624 of 06-22243138 Aanmelden kan via e-mail hj.ursem@24ingenieurs.nl

Wat organiseert Trike Aviation voor u?
– De busrit naar het hotel.
– Transfer vanuit het hotel naar de beurs op donderdag en vrijdag
– De busrit naar huis. We hebben een opstapplaats in Apeldoorn aan de dubbelbeek te Apeldoorn. Parkeerplaats voor uw personenauto is daar voldoende. Het is een publieke en onbewaakte parkeerplaats. De tweede opstapplaats in het zuiden is bij kempen Airport. Hier kan geparkeerd worden op de parkeerplaats van het vliegveld.
– Een kamer in het Hotel Grünes Baum und Altes Tor. Er zijn tweepersoonskamers gereserveerd voor ons. Het hotel is mooi gelegen in het centrum van Bad Waldsee. Er is ruim gelegenheid om te eten in het stadje of in het hotel.
– Entree voor de beurs.

Wat moet u zelf regelen?
Alles wat u daarnaast nog nodig heeft. Zei gaan er vanuit dat u tijdens de beurs luncht en ’s avonds zelf ergens gaat eten. Natuurlijk is het wel leuk om in het hotel bij elkaar te zijn om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Dit reisje kunt u gebruiken om uw netwerk uit te breiden en samenwerking te zoeken binnen de vliegerswereld.

Bezoek de website van de Aero: http://www.aero-expo.com/aero-en/visitors/news.php

AERO 2013