woensdag , 24 april 2024

EuroGlide 2014 update

Malden, 2 juli 2014 – Een drukke dag op Malden. Bijna alle teams die nog onderweg waren naar de finish zijn vandaag binnen gekomen. Dat zorgde voor een gezellige sfeer op het veld, maar ook op het terras van de ZWEEF-INN.

Op deze 9e dag van de 12e EuroGlide zijn de volgende teams (onder voorbehoud) op Malden geland of hebben de finish bereikt: ZZZ – ZCR – FND – FX – VP – DL – H9 – MR – T12 – 49 – RW – iNO – E12 – K9 – DX1 – MCT – EG – AIR

Voor zover de wedstrijdleiding hier niet al aan begonnen is, zullen verder alle beschikbare loggerfiles worden uitgelezen en gescoord. Hieruit volgt dan straks het eindklassement in de 4 klassen: high- en low turbo’s, zweefvliegtuigen en zelfstarters. Zodra de uitslagen beschikbaar zijn zullen wij deze op onze site Vliegen in Nederland publiceren. (Foto’s: Mira van Aalst)

eg-02

Malden, 30 juni 2014 – De laatste week van de EuroGlide 2014 is aangebroken. Er zijn nog 24 equipes onderweg naar de finish op Malden. Om een beeld te krijgen waar deze deelnemers zich ten opzichte van het parcours en de finish bevinden hebben wij de volgende kaart toegevoegd (met dank aan de EACzc). Het been Poitiers – Soest is +/- 800 km lang. En van Soest naar Malden is nog +/- 160 km.

Attendorn-finnentrop (EDKU) – ZZZ
Betzdorf-kirchen (EDKI) – EG
Breitscheid (EDGB) – iNO
Dahlemer Binz (EDKV) – H9 VP 49 T12 ZCR
Sedan Douzy (LFSJ) RW – K9
Chalons Ecury-sur-coole (LFQK) – N
Colmar Houssen (LFGA) – YE
Hunsborn (EDKH) – E12
Le Blanc (LFEL) – XLT
Issoudun Le Fay (LFEK) – DG6
Malden – LB2
Reims Prunay (LFQA) – AIR
Dinslaken Schwarze Heide (EDLD) – FND
Siegerland (EDGS) – S
St Hubert (EBSH) – MR DL MCT FX
Genk Zwartberg (EBZW) – DX1

PositiesEG
Malden, 29 juni 2014 – Het weer op het parcours is omgeslagen en inmiddels zo verslechterd dat er vandaag geen deelnemers aan de EuroGlide 2014 de finish op het vliegveld van Malden hebben kunnen bereiken. Zie onderstaande lijst met de laatste posities en de eventuele wijzigingen ten opzichte van zaterdag 28 juni jl.

Posities dag 6 zaterdag 28 juni 2014
Attendorn-finnentrop (EDKU) – ZZZ
Vichy Charmeil (LFLV) – DG6
Chauvigny (LFDW) – RW
Dahlemer Binz (EDKV) – VP H9
Sedan Douzy (LFSJ) – EG DX1
Chalons Ecury-sur-coole (LFQK) – MR DL
Colmar Houssen (LFGA) – YE
Hasselt Kiewit (EBZH) – FND
Le Blanc (LFEL) – FX AIR LY LY
Malden – E11 NV CVA YR 4P KRO EH N CX
Pont-sur-yonne (LFGO) – 49 T12 ZCR
Romorantin Pruniers Ab (LFYR) – K9
Roanne Renaison (LFLO) – XLT
Siegerland (EDGS) – S
St Hubert (EBSH) – MCT iNO E12
Venlo (EHVE) – LB2

Posities dag 7 zondag 29 juni 2014
Attendorn-finnentrop (EDKU) – ZZZ
Chauvigny (LFDW) – RW
Dahlemer Binz (EDKV) – VP DL H9
Chalons Ecury-sur-coole (LFQK) – MR
Hasselt Kiewit (EBZH) – FND
Le Blanc (LFEL) – AIR
Pont-sur-yonne (LFGO) – T12 49 ZCR
Romorantin Pruniers Ab (LFYR) – K9 FX LY
Roanne Renaison (LFLO) – XLT
Siegerland (EDGS) – S
St Hubert (EBSH) – E12 iNO MCT
Venlo (EHVE) – LB2
Genk Zwartberg (EBZW) – DX1
Moulins Montbeugny (LFHY) – DG6
Hilversum (EHHV) – N
Utscheid – EG