donderdag , 30 mei 2024
Vliegveld Teuge

Nieuwe procedures op Vliegveld Teuge

Vliegveld Teuge, 10 juli 2014 – Met de komst van de GNSS approach en baanverlichting zijn vandaag de nieuwe procedures bekend gemaakt voor vliegveld Teuge via het IAIP (Integrated Aeronautical Information Package). Deze veranderingen zullen per 21 augustus 2014 van kracht zijn.

De belangrijkste verandering is dat op het vliegveld niet alleen VFR maar ook IFR gevlogen kan worden met uiteraard de bijhorende procedures. Ook is de baan nieuw genummerd en zal vanaf 21 augustus 2014 door het leven gaan als RWY 08 en RWY 26. Wellicht even wennen.

Download: AIP AIRAC AMENDMENT 09/2014 10 JUL 2014 EHTE.
Ingangsdatum: 21 augustus 2014

Luchthavengebouw
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe luchthavengebouw. Naar verwachting zal de oplevering over twee weken plaats vinden. Daaropvolgend zal met de inrichting en technische installatie begonnen worden.

Vliegveld Teuge

 

Links:
– 
Eerste vlucht met GNSS navigatie op luchthaven Teuge
– AIS Netherlands