woensdag , 29 mei 2024
Terras Top 100 Flantuas

Flantuas voor eerste keer in Terras top 100

Lelystad, 9 juli 2014 – Restaurant Flantuas op luchthaven Lelystad staat dit jaar voor de eerste keer in de Terras top 100 vermeld. Er zijn maar weinig terrassen in ons land die zo uniek zijn als dat van Flantuas. Het terras biedt namelijk een vrij uitzicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport, dat binnen afzienbare tijd de tweede luchthaven van Nederland kan gaan worden.

Doordat het restaurant centraal op de luchthaven gesitueerd is en ook nog eens dicht bij de start- en landingsbaan staat, hebben alle bezoekers een goed uitzicht op de startende en landende vliegtuigen, maar ook op de bewegingen die op de grond plaatsvinden.

Op de uitgebreide menukaart staan onder meer originele tosti’s met vliegtuignamen als ‘Starfighter’, ‘Harvard’ en ‘Fouga’. Voor de haastigen onder ons staat de bereidingstijd van de gerechten op het menu vermeld. Zeventig procent van de versproducten komt niet verder dan 45 kilometer bij de luchthaven vandaan.

Terras Top 100 Flantuas
Links:
Flantuas
– Terras top 100