woensdag , 29 mei 2024
Aviodrome

25.000ste piloot bij Aviodrome

Lelystad, vrijdag 29 augustus 2014 – De pilotenopleiding bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad is een klapwiekend succes. Sinds de start in april gingen al duizenden kinderen op voor hun vliegbrevet. Op 5 september verwacht Aviodrome zelfs de 25.000e Aviodrome-piloot te mogen verwelkomen.

De 25.000e piloot wordt natuurlijk enorm in de watten gelegd. Hij of zij krijgt een pilotenpet, een opblaasvliegtuig, vrijkaartjes voor Aviodrome en een supergroot vliegbrevet!

Pilotenopleiding
Als kinderen tijdens hun bezoek aan het Luchtvaart-Themapark vijf opdrachten succesvol uitvoeren, dan krijgen ze aan het einde van de dag hun Aviodrome-vliegbrevet. Kinderen verdienen een vliegbrevet als ze aantonen te beschikken over de kwaliteiten van een échte piloot. Hun vaardigheden worden getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest.

Foto: Aviodrome/Libéma