zaterdag , 18 mei 2024
Laatste twee tickets voor de MD-11 Farewell Flight

Laatste twee tickets voor de MD-11 Farewell Flight

Amstelveen, 21 oktober 2014 – Op 11 november voert KLM drie afscheidsvluchten, de zogeheten Farewell Flights uit met de MD-11. Deze populaire vluchten waren bij aanvang van de ticketverkoop binnen enkele minuten helemaal uitverkocht. De twee laatste plaatsen aan boord van deze bijzondere vlucht zijn nu te winnen!

Doe mee met de MD-11 kennis quiz van maandag 20 tot en met donderdag 30 oktober via http://byebyeMD11.klm.com. Op deze campagnesite bewijst KLM ook de laatste eer aan de MD-11 met een historisch overzicht van foto’s, films en feiten en cijfers rondom dit unieke toestel.

Over de campagne
De campagne bestaat uit twee delen. Een quiz met 11 vragen en een tijdlijn. Op de tijdlijn kan iedereen zijn of haar mooiste moment van de MD-11 delen in de vorm van foto, video of geschreven tekst.

Iedereen met een Facebook en Twitter account kan meedoen en elke dag meedingen naar unieke dagprijzen. Bijvoorbeeld een flight simulator sessie in de MD-11 op Schiphol. Mocht je het antwoord niet weten dan helpt de tijdlijn je aan het juiste antwoord. Zo is te lezen dat een KLM MD-11 maximaal 117 ton aan kerosine kan meenemen, naar welke beroemde dames de KLM- MD-11’s vernoemd zijn en hoeveel passagiersstoelen het vliegtuig heeft. Heb jij de 11 vragen goed, dan ding je mee naar de hoofdprijs.

De site zal dit gehele jaar nog online te raadplegen zijn.

Deze periode van KLM met de MD-11 is samengevat in een uniek MD-11 Farewell-boek te bestellen via http://www.md-11.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *