woensdag , 29 mei 2024

Gezellig druk tijdens AMN open huis

Lelystad Airport, 20 november 2014 – Bij Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) werd afgelopen vrijdag in de Catalinahangar op vliegveld Lelystad open huis gehouden, waarbij ruime aandacht werd geschonken aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van avionica. Over de producten van de grootste avionica producenten, zoals die van Garmin, Trig Avionics en Aspen Avionics werd tekst en uitleg gegeven en waren er diverse demo opstellingen te zien.

trig2

Hoewel de nadruk op avionica lag, waren er ook dealers van een aantal vliegtuigmerken aanwezig. Zo stond Wings over Holland er met de Twinstar DA42. Maar ook Skycastle, de Czech Sports Aircraft dealer voor Nederland, België en Luxemburg die de PS28 toonde. Ook Jetcare – Professional Aircraft Wellness had zich onder de exposanten geschaard.

twin2

Een 60-tal mensen bezochten in een gastvrije ambiance het open huis. Was u niet aanwezig, maar heeft u wel interesse in de producten en de diensten van AMN, neem dan contact op voor een afspraak op Teuge of Lelystad via; maintenance@amnetherlands.nl of 055 323 2174.