zaterdag , 13 juli 2024
Passie voor Vliegen

Passie voor Vliegen Congres 2015

Op zaterdag 17 januari 2015 vindt het 3e Passie voor Vliegen congres plaats. Als locatie is deze keer gekozen voor de Catalina Hangaar aan de Roadrunnerweg 100 op vliegveld Lelystad. Voor zowel zweefvliegers, motorvliegers en beroepsvliegers is dit congres het moment om de Passie voor Vliegen met elkaar te delen!

De hoofdsponsor van het congres is de Glider Pilot Shop www.gliderpilotshop.nlDe toegang voor dit evenement is gratis. Inschrijven is verplicht. Dit kan via http://www.flightdeckbusinessclub.nl/aanmelden-passie-voor-vliegen

De bezoekers wordt een gevarieerd programma geboden dat in het teken staat van de Nederlandse Luchtvaart. Naast presentaties door o.a. Leo van der Goot (dagvoorzitter), Mark Rademaker (AOPA) en Ruud Huisman (Wings over Holland) zal mede hoofdsponsor LXNAV een toelichting geven over een nieuwe lijn van navigatie-systemen voor de gemotoriseerde luchtvaart.

Traditiegetrouw is er ook weer een luchtvaartbeurs met speciale aanbiedingen van o.a. de volgende standhouders: Alexander Schleicher, Kees Aeronautical Services en Martinair Flight Academy. De luchtvaartorganisaties AOPA, KNVvL en Luchtvaart Zonder Grenzen zullen ook op de beurs aanwezig zijn.

Passie voor Vliegen is een initiatief van Flight Deck Business Club. Voor meer informatie zie ook www.passievoorvliegen.nl

Passie voor Vliegen