donderdag , 25 juli 2024

Personeelsuitbreiding bij Singles and Twins

Lelystad, 9 januari 2015 – Vliegschool Singles and Twins op Lelystad Airport heeft per 1 januari 2015 haar personele bezetting uitgebreid. Marloes Westerbeek is instructeur en zal het bedrijf op diverse fronten gaan versterken. Zij is in de eerste plaats belast met het geven van instructie voor het behalen en onderhouden van het LAPL, PPL en CPL brevetten. Daarnaast zal zij ook enkele administratieve taken op zich nemen.

Marloes WesterbeekSingles and Twins
Singles and Twins is een full-service ATO, CAMO en part 145 gecertificeerd luchtvaartbedrijf en is gevestigd op Lelystad Airport. U kunt hier dus terecht voor zowel een opleiding tot beroeps- of privévlieger, als voor vliegtuighuur en onderhoud.

Het bedrijf beschikt – zoals de naam al doet vermoeden – over een vloot die uit zowel één- als tweemotorige toestellen bestaat; zoals bijvoorbeeld Piper PA-28’s, Cessna 172’s (singles) en twee Piper PA-34 Seneca’s (twins). Allen zijn uitgerust met avionics uit de GARMIN GNS 400 serie.

De vliegschool van Singles and Twins biedt o.a. de volgende opleidingen en ratings aan: SEP, MEP, CPL, ATPL, CB & ER IR en FI. De vliegtuigen worden door het eigen onderhoudsbedrijf van Singles and Twins in een perfecte conditie gehouden.

Link:
– http://www.singlesandtwins.nl