donderdag , 30 mei 2024

Premiere trailer DVD ‘Farewell KLM MD-11’ online

Schiphol, 9 januari 2015 – Hedenavond is de trailer van de nog uit te brengen DVD ‘Farewell KLM MD-11’ (voorlopige titel) online gegaan. De DVD wordt medio 2015 uitgebracht en bevat – als we de trailer bekijken – erg mooi film- en ander beeldmateriaal, waarmee men nu druk in de weer is om deze te monteren.

De beelden zijn op 11 november 2014 gemaakt tijdens de drie afscheidsvluchten van de MD-11 (PH-KCD ‘Florence Nightingale’), uitgevoerd door onze Koninklijke Luchtvaart Maatschappij.

Het team dat de beelden gemaakt heeft, bestaat uit:
Ron Onclin – organisatie, Marco Spuyman – organisatie en video, Erwin van Dijck – video en montage, Wouter de Haan – video, Lars Veling – fotografie, Menno Mennes – fotografie en Tom Kool – fotografie.

Er is gefilmd met de RED, een Sony camera en er zijn diverse GoPro’s gemonteerd in de cockpit, op de tow-truck en op het platform. Bij elkaar is er zeker 850 Gb aan video bestanden geproduceerd die dag.

Via de verschillende social media wordt u op de hoogte gehouden over de exacte verschijningsdatum van de DVD. Wij kijken in ieder geval met belangstelling uit naar de DVD en stellen ons – voor nu – tevreden met de trailer.

Trailer KLM MD-11

Links:
– http://youtu.be/GGrXZD8UWW4
http://www.vliegeninnederland.nl/2014/11/farewell-klm-md-11
– http://www.erwinvandijck.com/nieuws/md-11-farewell-flights
– http://www.md-11.nl

Trailer KLM MD-11