zaterdag , 18 mei 2024
Aviodrome

Grote luchtvaartbeurs bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Lelystad, maandag 12  januari 2015Luchtvaart-Themapark Aviodrome presenteert op zaterdag 28 maart een grote luchtvaartbeurs. De burgerluchtvaart én de militaire luchtvaart staan dan centraal. Alle facetten van de luchtvaart en daaraan gerelateerde hobby’s worden belicht. Bezoekers kunnen speciale tickets aanschaffen die ook recht geven op toegang tot het museum. 

Luchtvaart-Themapark Aviodrome en de beurszalen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers vinden er alles op het gebied van burgerluchtvaart en militaire luchtvaart! Verenigingen, clubs en stichtingen presenteren zich aan het publiek. Daarnaast worden er allerlei items (boeken, bouwdozen, modellen, verzamelingen) tentoongesteld en te koop aangeboden. Natuurlijk is tijdens de beurs  ook het museum te bezichtigen. Maar let wel op: de tijd vliegt namelijk bij Aviodrome!

Tickets
Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. De speciale e-tickets (alleen geldig op 28 maart) kosten 9,95 euro en zijn vanaf begin maart uitsluitend verkrijgbaar via de webshop van Aviodrome op www.aviodrome.nl.

Bezoekersrecord
In 2014 passeerden bij Aviodrome maar liefst 200.000 bezoekers de controlepoortjes. Aviodrome brak daarmee een absoluut bezoekersrecord. In 2012 en 2013 lag het aantal bezoekers nog op 160.000: het totaal aantal bezoekers heeft in 2014 dus een enorme vlucht genomen.