zaterdag , 18 mei 2024
Trig Avionics

Trig opent nieuwe fabriek in Schotland

Januari 2015, Heriot Watt Research Park (Edinburgh, Schotland) – Deze maand is de nieuwe productiesite van Trig Avionics Limited officieel geopend door het UK parlementslid Alistair Darling MP.

Andy Travis, CEO van TRIG; “Wij zijn er trots op onze producten wereldwijd op de markt brengen. Tachtig procent van onze productie is bestemd voor export. Ons distributienetwerk bestaat uit meer dan 500 dealers in 42 landen. Het is ons gelukt succesvol te zijn in een markt waar de concurrentie bijzonder groot is. De nieuwe productiesite waarborgt een perfecte werkomgeving die onze mensen in staat zal stellen het succes voort te zetten.”

De nieuwe productiesite biedt plaats aan de afdelingen engineering en ontwerp, het ontwikkelingslaboratorium, maar ook aan verschillende test en productie afdelingen. Daarnaast zijn er kantoren voor support, kwaliteitszorg en – heel belangrijk – verkoop.

“Innovatie is niets nieuws in Schotland, TRIG heeft een nieuwe standaard gebracht in het ontwerp en productie van transponders en VHF sets. TRIG apparatuur kenmerkt zich door compactheid en is bijzonder energiezuinig. Hierdoor zijn onze apparaten uitermate geschikt voor installatie in praktisch alle typen vliegtuigen; van zweefvliegtuig tot microlight en van helikopter tot vastvleugel”; besluit Travis.

Link:
–  http://www.trig-avionics.com

Trig Avionics