woensdag , 29 mei 2024

AIR 2015 met drones in de Amsterdam Arena

Dit najaar vindt er in de Amsterdam Arena een spectaculaire wereldpremière van AIR 2015 plaats. AIR is de eerste grote entertainment show met drones. Er wordt hiermee een nieuw level van entertainment nagestreefd waarbij de bezoeker zal worden ondergedompeld in een volledige 3D ervaring. AIR is een initiatief van Klaas Rohde van creatief concept- en organisatiebureau Fjuze uit Amsterdam.

Drones zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Helaas niet altijd even positief. De organisatie van AIR 2015 wil daar iets aan doen. Zij wil laten zien dat er met drones leuke en indrukwekkende evenementen georganiseerd kunnen worden. Dit alles onder het motto:  “Imagination is the Beginning of Creation”.

Tijdens het spektakel wordt het vliegen met honderden drones gecombineerd met muziek, video, projecties en special effects. Het programma bevat verder onderdelen als ballet, battles, races, lasershows, etc. Je zou kunnen zeggen dat AIR 2015 een next level in entertainment brengt.

De organisatie maakt de datum waarop het evenement plaats zal vinden over een maand bekend, dan begint ook de kaartverkoop. “We willen eerst succes boeken in Nederland en daarna de show uitbreiden over de grenzen”; aldus Rohde.

Voor meer informatie over de exacte datum en kaartverkoop, zie de website van AIR 2015: http://air2015.nl/nl/

AIR 2015 promo