dinsdag , 28 mei 2024
Vliegclub Wieringermeer

Vliegclub Wieringermeer opent eind maart nieuw luchthavengebouw

Vliegclub Wieringermeer is gevestigd op vliegveld Middenmeer, in de kop van Noord-Holland. Men is druk bezig de laatste hand te leggen aan de afbouw van hun nieuwe luchthavengebouw annex clubhuis.

Op 6 juni a.s. zal het gebouw tijdens de jaarlijkse open dag officieel worden geopend. “Belangstellenden worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn”; aldus Roeland Cornet, bestuurslid van de Vliegclub Wieringermeer.

De huidige Vliegclub Wieringermeer is in 2003 ontstaan uit een fusie tussen de reeds bestaande Vliegclub Wieringermeer en de MLA vliegclub Noord Holland Noord. Het vliegveld Middenmeer is opengesteld (Let op: altijd PPR) voor burgerluchtverkeer met uitsluitend MLA’s en gemotoriseerde schermvliegers tot MAX 450 kg AUW.

Voor verdere informatie over de club en het vliegveld, zie de website van Vliegclub Wieringermeer: www.vliegclubwieringermeer.nl