vrijdag , 21 juni 2024
Oostwold Airshow 2015

Twee dagen vliegplezier op de Oostwold Airshow 2015

De komende Pinksterdagen staan op vliegveld Oostwold helemaal in het teken van de Oostwold Airshow 2015. Voor de eerste keer in het bestaan van de Oostwold Airshow wordt het publiek gedurende twee dagen een bijzonder gevarieerd programma aangeboden. Wist u overigens dat de Oostwold Airshow inmiddels al voor de 8ste keer gehouden wordt?

Op zondag 24 mei (1e Pinksterdag) gaan ze vanaf 12:00 uur van start met de Air Show Take off. Het vliegprogramma begint om 13:00 uur en is verdeeld over twee blokken van een uur. Er zullen ondermeer te zien zijn; een AT-6 ‘Harvard’, het Breitling Wingwalkers team en O’Brien’s Crazy Flying Circus. Gedurende de hele dag kunnen er rondvluchten en aerobaticvluchten gemaakt worden.

Maandag 25 mei (2e Pinksterdag) start om 10:00 uur deel twee van de Oostwold Airshow 2015, onder de titel: Oostwold Air Show Day. Deze dag kenmerkt zich door demonstraties met legendarische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals maar liefst twee P-51 Mustangs en twee Spitfires. Maar ook een Corsair FG-1D van The Fighter Collection uit Engeland is van de partij. Verder staan voor deze dag o.a. het Swip Team, de Mark Jefferies Air Display, de Dutch Thunder Yaks, het Fokker Four Team en de RACF Sukhoi Su-29 op het programma.

De deelnemende toestellen zullen (ook nieuw voor de 2015 editie) bijna ’tussen’ het publiek worden opgesteld zodat ze van heel dichtbij te zien zijn.

Helpen om de Airshow van 2015 tot een groot succes te maken kan … meld je aan als enthousiaste vrijwillger via deze link: http://www.oostwold-airshow.nl/nl/vrijwilligers-gezocht.html

Voor verdere informatie over de Oostwold Airshow 2015 verwijzen wij naar de volgende website: www.oostwold-airshow.nl

Thunderyaks