woensdag , 24 april 2024

KLM Bluey komt tot leven in ‘Bluey The Movie’

Amstelveen, 9 april 2015 – KLM presenteert met trots de eerste korte animatiefilm voor kinderen ‘Bluey The Movie’, het stoere KLM vliegtuigje. Vanaf vandaag wordt Bluey the Movie op het speciale KLM Youtube kanaal getoond en vanaf juni ook aan boord van alle intercontinentale KLM vluchten.

‘Bluey The Movie’ is de eerste uit een reeks animatiefilms. In de eerste animatiefilm beleven Bluey, zijn vader en zijn vriendinnetje Windy samen een mooi en vrolijk avontuur tijdens een bloemencorso.

Bluey the Movie als onderdeel van de Kids experience
KLM zorgt ervoor dat ook haar jonge passagiers een fijne en comfortabele reis hebben. Bluey werd vorig jaar november geïntroduceerd speciaal voor jonge kinderen die met KLM vliegen. Sindsdien is het kleine vliegtuigje erg populair onder onze jonge reizigers. Zo zijn er al verschillende producten zoals keycords, trolleys en kaartspellen en worden er op internationale vluchten kleurige Bluey maaltijdboxen aangeboden aan kinderen.

Ook kunnen kinderen die zonder ouders reizen gebruik maken van de vernieuwde KLM Junior Jet lounge op Schiphol. Daarnaast wordt ook de speelruimte van Schiphol in Lounge 2 vernieuwd om ervoor te zorgen dat Bluey hier ook onderdeel van uitmaakt.

Bluey biedt kinderen en hun ouders een plezierige reis met KLM. Voor meer informatie bezoek dan de website klm.com