maandag , 15 april 2024

Tesla Touch & Go Factory Experience

Budel (Kempen Airport), 10 april 2015 – Afgelopen vrijdag kwamen op vliegveld Budel (bij Weert) partijen bij elkaar die ‘private innovative mobility’ hoog in het vaandel hebben staan. Het evenement werd georganiseerd met medewerking van Klink Aviation en autofabrikant Tesla Motors.

Potentiële kopers en geïnteresseerden in innovatieve mobiliteit konden op dit evenement ‘up close and personal’ kennis maken met de mogelijkheden die geboden worden door de gepresenteerde auto’s en vliegtuigen. Daarnaast kon men een rondleiding door de assemblagefabriek van Tesla maken in Tilburg. Doorvoor was een speciale limo-service beschikbaar die tussen Tilburg en Budel pendelde, natuurlijk met Tesla’s.

Hoewel het weer zeker niet tegen zat en er voldoende aanbod aan vliegtuigen en auto’s was, viel het aantal bezoekers wat tegen. Niettemin is het goed dat dergelijke initiatieven – juist – in Nederland ontplooit worden en in de toekomst ook navolging vinden.

Het Tesla Touch & Go Team bestond uit:
Laurens Keuning – Tesla Motors (Tesla P85D)
Florent Venturini – Textron Aviation (Cessna TTx)
Guillaume Montreau – Daher-Socata (Daher TBM900)
Stefaan Ghijs – Fly Aeolus (FlyAeolus Cirrus)
Tim de Meijer – NextGen Aviation (PC12NG – Pilatus Aircraft)
Martijn Bras – International Aviation Support (Piper M500)
Michiel Klinkspoor – Klink Aviation (Klink Aviation)