donderdag , 25 juli 2024
KLM World Business Class wijnen te koop bij SpecialBite

KLM World Business Class wijnen te koop bij SpecialBite

Amstelveen, 20 april 2015 – Vanaf vandaag is het mogelijk om de speciaal voor de KLM World Business Class geselecteerde wijnen thuis te laten bezorgen via de website van SpecialBite. Deze KLM wijnen worden met zorg uitgekozen door wijnkenners om onze passagiers de mooiste wijnen te serveren. KLM heeft regelmatig internationale prijzen gewonnen voor het bijzondere wijnaanbod.

‘Het is een jarenlange wens om een samenwerking als deze te bewerkstelligen en ik ben trots dat onze speciaal geselecteerde wijnen nu ook thuis te bezorgen zijn bij onze passagiers’ al dus KLM Customer Experience Officer Ryanne van der Eijk.

SpecialBite is een onafhankelijke online restaurantgids die alleen over bijzondere restaurants schrijft. De in 2000 gestarte gids let naast eten ook op de totaalbeleving en richt zich op foodies, die als eerste op de hoogte willen zijn van nieuwe restaurants. Deze worden altijd door SpecialBite getest. De samenwerking tussen KLM en SpecialBite gaat verder dan de wijnshop. Samen selecteren ze een groep van zo’n twintig cabineleden die op vrijwillige basis over de hele wereld restaurants ‘spotten’ en hierover schrijven voor SpecialBite. Deze foodies gaan op zoek naar speciale restaurants, goede bars of bijzondere koffietentjes.

KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Door samen te werken met top chefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder serveerde KLM maaltijden van top chefs Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder en tot en met oktober 2015 is dat Jonnie Boer.

Aan boord krijgen World Business Class passagiers informatie over de wijn(en) die ze drinken. Op deze manier kunnen passagiers, maar ook andere wijnliefhebbers thuis genieten van dezelfde speciaal geselecteerde wijnen. Dit is het begin van een unieke samenwerking van KLM en SpecialBite.

De volgende wijnen worden deze maand aangeboden:
Brazin – California (USA)
Aaldering – Stellenbosch (Zuid-Afrika) – Nederlandse producent
Gros-Tollot – (Zuid-Frankrijk)
Villebois – Loire (Frankrijk) – Nederlandse producent
Cono Sur (Chili)
Nicholas Feuillatte – Champagne (Frankrijk)

Klik hier voor het openingsaanbod van de bijzondere wijnen uit de KLM World Businessclass: wijn.klm.com